December 10, 2023
News Ticker

Succes educațional! Tabăra de Vară a Arhiepiscopiei Târgoviștei!

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Centrul Cultural-Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei de la Mânăstirea Peștera Ialomiței, în perioada 30 august – 2 septembrie 2021, a fost organizată o tabără de vară la care au participat 30 de elevi dâmbovițeni care au obținut rezultate foarte bune la învățătură în anul școlar anterior.

Sub coordonarea Pc. Pr. Adrian Rada, Directorul Centrului Social-Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, și a doi colaboratori din cadrul Centrului, tinerii au participat la activități adaptate nivelului lor de vârstă, precum: drumeții montane și vizitarea monumentelor naturale ale Bucegilor, jocuri și concursuri de cultură generală, probe de abilități practice, activități recreative în aer liber, ateliere de creație, foc de tabără.

Pcuv. părinte Calinic Dandu, starețul mănăstirii Peștera, s-a alăturat coordonatorilor taberei pentru îndrumarea duhovnicească din cadrul întâlnirilor cu elevii, prin intermediul cărora a fost prezentată seria celor 23 de broșuri misionar-educative și pliantele tipărite de Arhiepiscopia Târgoviștei și dedicate tinerilor, pentru a susține formarea acestora în spiritul valorilor creștine autentice.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1