December 7, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! 2 Bărbați din Titu, bănuiți de furt, identificați și reținuți!

La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 22 și 36 de ani, din Titu, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt și tentativă la infracțiunea de furt, fapte prevăzute de Codul Penal.

Bănuiții vor fi prezentați pe parcursul acestei zile, 3 septembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii august a.c., cei doi bărbați, împreună cu un tânăr de 17 ani, ar fi pătruns într-o societate comercială de unde ar fi sustras 500 de lei. Totodată, aceștia ar fi încercat să pătrundă într-o stație de distribuție carburant și într-o casă de schimb valutar.

Activitățile de cercetare penală au fost desfășurate sub coordonarea directă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, fiind continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1