May 28, 2024
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan! Diplome de Excelență pentru cei 12 pompieri dâmbovițeni, eroi în Grecia!

Cei 12 pompieri dâmbovițeni, care au participat la misiunile de salvare din Grecia, vor primi Diplome de Excelență din partea Primăriei Târgoviște, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Cetății, la ședință festivă a Consiliului Local Municipal Târgoviște.

“Sper reușim organizăm concertele, , la ce se aude, s-ar putea fie foarte dificil, din cauza restricțiilor. Deja avem o localitate în Dâmbovița cu peste 3 la mia de locuitori, e vorba despre Morteni. Sper nu ajungem acolo, , dacă sărim de peste 3 la mie iarăși intrăm în horă. Nu cred vom avea, anul acesta, cetățeni de onoare, în schimb, vrem acordam o Diplomă de Excelența dâmbovițenilor (12) care au fost prezenți în Grecia. pot spune am luat deja legătura cu ISU Dâmbovița“, a precizat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, în cadrul emisiunii de la TV Online Riposta pe Net Târgoviște și damboviteanul.com, ziarul tău pe net.

De altfel, într-o postare pe pagina sa de facebook, primarul Targovistei elogia eroismul și profesionalismul pompierilor romani în cadrul misiunilor din Grecia, (și) în baza articolelor apărute în presa elenă.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1