September 28, 2022
News Ticker

Inaugurare! Sediu nou pentru ADI Deșeuri, ADI Apă și ADI Civitas, în Târgoviște!

Am inaugurat, astăzi, sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din județul Dâmbovița. Era necesar ca dâmbovițenii, beneficiari ai serviciilor acestor asociații, să poată fi primiți într-un spațiu aerisit, modernizat și care să răspundă așteptărilor tututor.

Pe de altă parte, ADI „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, ADI „Apă Dâmbovița” și ADI „Civitas” aveau nevoie de un spațiu funcțional, având în vedere proiectele importante la care acestea lucrează în momentul de față.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița”, în care ADI „Apă Dâmbovița” este implicat activ, a ajuns la o valoare de peste 400 de milioane de euro. De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Management Integrat al Deșeurilor” este responsabilă cu implementarea sistemului de colectare selectivă a deșeurilor din județul nostru, proiect de peste 70.000.000 de euro.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în proiect și cred că de astăzi intrăm într-o normalitate cu ceea ce înseamnă activitatea celor 3 asociații de dezvoltare intercomunitară.

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1