June 13, 2024
News Ticker

Ludovic Orban anunță că revine în fruntea Guvernului dacă învinge la alegerile din PNL!


Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, afirmă, întrebat fiind despre ipoteza revenirii în fruntea Guvernului, dacă va câştiga alegerile din partid, că “asta e cea mai probabilă evoluţie după Congresul PNL din 25 septembrie”.

 

“Asta e cea mai probabilă evoluţie după Congresul PNL din 25 septembrie. Pentru mine, cartea de vizită a Partidului Naţional Liberal în următorii ani, până la alegerile care vor fi toate în 2024, este performanţa la guvernare, măsura în care Guvernul are capacitatea de a fructifica toate oportunităţile pe care le avem în perioada asta”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o emisiune la postul B1 Tv.

Întrebat cum vede o revenire la Guvern, Orban nu a dat un răspuns concret privind modalitatea tehnică în care ar prelua funcţia de prim ministru, însă a arătat că “preşedintele fiind responsabil, este posibil să se ajungă la nevoia ca preşedintele PNL să preia poziţia de premier”.

În ceea ce priveşte ideea unei candidaturi a preşedintelui PNL pentru alegerile prezidenţiale, Orban a afirmat: “Eu nu cred că un om serios, responsabil, un om care e onest, sincer faţă de public putea să facă pe niznaiul şi să nu răspundă la această întrebare sau să dea un non-răspuns”.

Sursa – informateca.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1