May 28, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni informative, de prevenire, în Municipiul Târgoviște!

Pe parcursul zilei de 13 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane –Centrul Regional Ploiești, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița și voluntari, au organizat o acțiune comună cu caracter preventiv, pentru informarea cetățenilor aflați în zonele de agrement din municipiul Târgoviște.

Activitatea organizată a avut ca obiectiv prevenirea producerii unor infracțiuni contra patrimoniului prin informarea cetățenilor cu privire la măsurile pe care le pot adopta pentru a nu deveni o victimă a unei infracțiuni de furt ori înșelăciune.

În cadrul activității, cetățenii au primit și materiale cu caracter preventiv, fiindu-le, totodată, prezentate efectele negative  consumului de alcool sau a altor substanțe interzise.

Le reamintim cetățenilor faptul că doar printr-un comportament responsabil pot preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1