Deputatul PSD, Radu Popa! Ion Stan ar fi împlinit 66 de ani!


Adevărul este principala dimensiune a condiției umane. Pentru Ion Stan, adevarul a însemnat patriotismul înfășurat în flamura roș-galbenă-albastră. Acesta a fost și crezul și idealul său.
Astăzi, când am fi putut râde împreună sub merii generoși din curtea lui, dar “veșnicia nu l’a iertat” și ne amintim cu tristețe de el. Ar fi împlinit 66 de ani…
În peregrinările mele prin Dâmbovița, în momentele cele mai critice, mă uit în jur și constat că ne asfixiază oamenii cu idei sărăce, văd lipsa de cultură a celor care pretind funcțiile și agresivitatea lor incultă. În astfel de momente, mai mult decât oricând, îmi dau seama cât ne lipseste experința lui Ion Stan, apartenența sa la valorile tradiționale și capacitatea metaomenească de cuprindere a realității.
Oamenii pe care i-a clădit au rămas datori adevărului, la slujba anuală de pomenire am regăsit din ce în ce mai puțini dintre cei care-i datorează gloria prezentului.
E și acesta un semn că omul care a plecat de acasă nu mai e același cu cel care s’a întors de la serviciu.
Până atunci, să nu uitați că astăzi, Ion Stan ar fi împlinit 66 de ani și că într’o zi de bilanț a SRI, într’o sală plină cu toți generalii serviciului, cu Maior si cu Coldea la prezidiu, cu Kovesi si cu Livia Stanciu de față, un om simplu din Nucet s’a ridicat si a zis:” Dle. Director, ceea ce faceti Dvs aici, când consacrați protocoalele SRI-DNA ca pe un mod de lucru, asta nu e nici legal si nici democratic!”
A plătit cu libertatea această cutezanță, prin mijlocirea unora ridicați chiar de el in funcții si pe care azi îi poreclim “lideri politici”. Niște drojdii umane stigmatizate de rodul nenorocului….
Dumnezeu să-l ierte și pe el, dar și pe unii dintre noi!

sursa – Pagina lui Radu Popa

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1