February 23, 2024
News Ticker

Tenis de Câmp – CS Târgoviște! Matei Bucura, finalist la Cupa Ceramus Tennis Instinct!

Tenismenii Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță ediția din acest an a Cupei Ceramus Tennis Instinct, găzduită de municipiul Câmpulung Muscel, în perioada 7-11 august. La categoria U12, Matei Bucura a încheiat competiția pe locul 2, iar La U14, Andrei Dincă s-a clasat pe locul 3.

În lupta pentru ocuparea primului loc, Matei Bucura a fost învins favoritul 1 David Cercel (CSM București), cu 0-6, 1-6. În schimb, până în meciul din finală, sportivul antrenat de Florin Râpeanu s-a comportat excelent, înregistrând victorii pe linie.

În semifinale, Matei l-a depășit pe Darius Costache (Tenis Club Stănică), cu 6-0, 6-3, iar în sferturi l-a învins pe Mihnea Tamași (CS Ceramus), cu 6-3, 6-3. În turul 2, sportivul nostru l-a întrecut pe Mario Mihăilă (ACS Young Tennis Development), cu 6-3, 6-1. Plecat din postura de favorit 4, în primul tur Matei a avut liber.

Totodată, în prima parte a lunii iulie, Matei a fost finalist și la Trofeul TCB Champions, găzduit de municipiul București.

De asemenea, la ediția din acest an a Cupei Ceramus Tennis Instinct, Andrei Dincă s-a oprit în semifinale la U14. În penultimul act al concursului, sportivul clubului nostru a fost învins de Andrei Crăciun (CS Tenis Comesad Pitești), cu 1-6, 2-6.

În a doua parte a lunii iulie, alți doi tenismeni de la CS Târgoviște, ambii la U10, Radu Ciupercă și Filip Grigorescu au încheiat pe locurile 3 și 4, la Trofeul Oxygen, de la Râmnicu Vâlcea.

Sursa – cstargoviste.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1