January 21, 2022
News Ticker

Revoltător! Dezastru la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște!

Spitalul Judetean Targoviste

Dezastru la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște! Un dâmbovițean a postat pe rețelele de socializare un mesaj cutremurător în ceea ce privește condițiile absolut inumane în care sunt tratați pacienții Secției de Boli Infecțioase a celei mai renumite unități spitalicești din județul Dâmbovița. În aceste condiții, DSP ar trebui să se autosesizeze și să efectueze un control amănunțit, astfel încât să fie verificate informațiile apărute în spațiul public și să ia măsuri drastice împotriva celor care ar trebui să-și facă datoria la locul de muncă.

Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște este cel mai mare angajator din județul Dâmbovița, cu recrutări de-a valma, fără niciun corespondent cu valoarea profesională, absența sentimentului de empatie având drept consecință scăderea dramatică a calității actului medical.

Demnitatea de a muri , as putea intitula acest panseu. Plătim în parcursul nostru prin viață o mulțime de asigurări, printre care și cele de sănătate.  Însăși denumirea ne duce cu gândul la o minima siguranță în ceea ce privește starea noastră de sănătate și, de ce nu și la o minima decență a sfârșitului de drum. Ei bine , astăzi am avut ocazia sa ma conving ca sint vorbe goale toate aceste “asigurari” , neinteresand pe nimeni ca-ti aștepți sfârșitul uitată într-un pat amărât de spital, abandonata de cei care ar trebui sa te respecte fie și pentru ca mănâncă o pâine de pe urma ta. Ba mai mult , îți lasă impresia ca-ti fac un favor atunci când catadicsesc sa te bage în seamă, plictisiți  și ușor iritați ca li se tulbura liniștea orelor de muncă. Este cazul mamei mele , care fiind imobilizata la pat , depinde în mare măsură de bunăvoința infirmierelor din secție, bunăvoința care lipsește cu desăvârșire.   Am găsit-o astazi cu cearceaful murdar de resturi de mâncare regurgitate, deoarece are o permanentă stare de vomă. Deasemenea, pe noptiera era un amestec grețos de apă și șervețele umede , asezonate cu pastile și resturi alimentare. Oare pana unde poate ajunge nepăsarea fata de suferința umană ? Este strigător la cer atunci când facem caz de lipsa de respect față  de animale, dar nu reacționam la suferinta semenilor noștri , atunci când îți cerșesc decența ultimilor clipe”, a mărturisit un dâmbovițean revoltat.

Facebook Comments Box

1 Comment

  1. Și cetățeanul de ce nu are cohones sa își dezvăluie identitatea…așa sunt doar vorbe aruncate in vânt. Mai ieri erau eroi in linia întâi iar acum aruncați cu vorbe grele la adresa lor. Cert este ca așa sunteți toți cei care călcați pragul spitalului. Veniți și cereți mila, iar când va însănătoșiți aruncați cu gunoi. Protestați in fata guvernului dacă aveți nemulțumiri legate de sistemul național de sănătate, și nu sub identitati ascunse in spatele unei tastaturi. Bărbăția unde este?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1