May 28, 2024
News Ticker

Premierul Florin Cîțu a fost închis 2 zile în SUA după ce a condus băut! Am făcut o greșeală acum 20 de ani!

După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora în anul 2000 ar fi fost închis două zile în Statele Unite pentru că ar fi condus sub influența alcoolului sau a drogurilor, premierul Florin Cîțu a spus că a fost o greșeală pe care a plătit-o.

Șeful Guvernului a fost întrebat de un jurnalist dacă este adevărată informația care a fost publicată de un site din România, care susținea că el ar fi fost reținut de poliție pentru că ar fi consumat substanțe interzise.

Acum 20 de ani, a fost vorba de conducere sub influența alcoolului. Am condus sub influența alcoolului, a fost o greșeală. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL” – a spus premierul Cîțu. 

La insistențele jurnaliștilor, care au vrut să știe dacă președintele Klaus Iohannis și președintele PNL Ludovic Orban știau despre acest incident atunci când a fost propus în Guvernul României, Cîțu a declarat că este doar o contravenție, precizând faptul că de atunci și până acum a mai plătit amenzi de circulație în România.

Premierul Florin Cîțu: ”Eu am condus, a fost o greșeală. Repet, am condus, am plătit foarte scump. Asta este, a trebuit să îmi vând și mașina atunci și să merg în alte zile pe jos. Asta este. A fost un eveniment acum 20 de ani de zile. Vă dați seama că nu este un eveniment cu care să te mândrești, dar asta a fost”.

Jurnalist: A fost informat președintele Klaus Iohannis și președintele partidului, Ludovic Orban, atunci când dumneavoastră ați fost propus, spre exemplu, pentrun funcția de ministru al Finanțelor?

Premierul Florin Cîțu: ”Este o contravenție. Să știți că am mai plătit amenzi și în România de circulație. Am plătit și în România amenzi de circulație.”

 

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1