June 13, 2024
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Continuă activitățile informativ – preventive cu tinerii aflați în tabere de vară!


Pe parcursul zilei de ieri, 10 august, polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, de la Biroul siguranță Școlară și de la Serviciul Rutier au organizat o întâlnire cu tinerii aflați în tabere de vară, pe raza localității Moroeni.

Astfel, în cadrul activităților, obiectivul vizat de polițiști a fost reprezentat de reducerea faptelor de delincvență juvenilă prin informarea tinerilor cu privire la consecințele adoptării unui comportament agresiv, precum și la efectele pe care le au faptele comise cu violență, indiferent de forma de manifestare, respectiv fizică sau verbală.

De asemenea, polițiștii le-au reamintit tinerilor semnificația indicatoarelor rutiere și le-au prezentat regulile de circulație pe drumurile publice pentru a se deplasa în condiții de siguranță cu role, skatebord ori bicicleta.

Polițiștii au subliniat faptul că este necesar să fie respectate normele rutiere întrucât prin încălcarea regulilor aceștia se expun unor riscuri care pot conduce la consecințe grave.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1