April 27, 2024
News Ticker

Pa, Tokyo! Naționala României părăsește Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă!

Tricolorii nu au reușit miercuri să învingă naționala din Noua Zeelandă, terminând la egalitate 0-0, și au ratat astfel calificarea în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, relatează GSP.

Fiind obligat să câștige pentru avansa în faza sferturilor în Japonia, antrenorul Mirel Rădoi a schimbat jucătorii din atac, păstrându-l doar pe Dobre din formula de start din primele două meciuri, dar mutările nu au dat roade.

Deși au avut mai multe ocazii, tricolorii nu au reușit să înscrie și au ratat la golaveraj calificarea în sferturi. 0-0 rezultat final, iar România încheie grupa B pe locul 3, sub Coreea de Sud – care a învins Honduras cu 6-0 – și Noua Zeelandă.

Neozeelandezii au avut un golaveraj mai bun (0 față de -3), care le-a permis accederea în sferturi în defavoarea României.

În primele două meciuri, România a învins cu 1-0 pe Honduras și a pierdut 0-4 cu Coreea de Sud.

Declarațiile lui Mirel Rădoi

Sunt fericit pentru băieţi, după un rezultat precum cel contra Coreei de Sud am reuşit să ne montăm, când poate puţini se aşteptau. Din păcate, n-am avut gramul de noroc necesar. E vorba şi de şansă, când vorbim de un meci aşa echilibrat, dar şansa nu poate ţine mereu cu noi. Va trebui să vedem ce pot extrage jucătorii după această experienţă.   

*Acum e uşor să acuzăm, dar nu ştie nimeni ce se întâmplă aici, munca şi sacrifiicile jucătorilor. Nu ştie nimeni că, de când am venit aici, nimeni nu poate să doarmă mai mult decât 4 ore, jucătorii ieşeau cu ochii cât două cepe la antrenament.   

*Mâncarea n-a fost aşa cum ne-am fi aşteptat, în primele zile, drumurile sunt foarte lungi, practic, am reuşit să ne montăm printre noi, să ne strângem printr-o comunicare foarte bună, şedinţe, prin socializare. Chiar şi aşa, am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor după acel rezultat ruşinos (n.r. – cu Coreea de Sud).

 

Sursa- 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1