May 16, 2022
News Ticker

CSȘ Târgoviște! Elevii Gabrielei Trandafirescu, 9 victorii din 9 la Festivalul Național de MiniBaschet!

FESTIVALUL NATIONAL DE MINIBASCHET-COSTINESTI 2021
Dupa un an de pauza, cauzata de pandemia de COVID-19, au fost reluate întrecerile dedicate celor mai mici baschetbalisti.
Festivalul National de Minibaschet este o competiție oficială a Federației Române de Baschet care se adreseaza celor mai tineri practicanți ai jocului de baschet din țara noastră.
Anul acesta s-a disputat pe terenurile în aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinesti, iar organizarea competițiilor s-a facut în baza unui protocol sanitar adaptat în strânsă concordanță cu normele de siguranță sanitară impuse de autorități și aflate în vigoare la data evenimentelor.
CSS Târgoviște a participat cu o echipa la categoria minibaschet.
Fiind o competitie pentru copii, nu exista clasament, dorindu-se dezvoltarea la micii baschetbaliști a spiritului corect de lupta sportivă iar copii și părintii să se poata bucura doar de frumusetea jocului de baschet.
Cele aproape 100 de echipe de băieți au fost împărțite în 10 grupe și meciurile s-au desfășurat doar în interiorul acestor grupe.
Echipa noastra a facut parte din grupa C:
CS Paldors Bucuresti
ACS Pantera Baschet Ploiesti
ACS 4 Sports Bucuresti
CSS Targu Jiu
CSS – Alb Sighetu Marmatiei
CSS Sibiu
ACS Transilvania Brasov
CS Magic Champions Bucuresti
CSS Targoviste
CS Campina
Copii s-au mobilizat exemplar si au reusit să câștige toate cele 9 meciuri disputate, o evoluție foarte bună care ne îndreptățește să speram și să credem că va fi o generație ”de viitor”.
Felicitari tuturor celor implicati, copii, părinti, oficiali și mai ales, felicitări tuturor copiilor care încă mai vin spre sport, cu talentul lor, cu dedicația si angajamentul lor, cu spiritul lor curat de mici luptători și să speram că vom avea un nou an competițional cât mai aproape de normalitate. VACANȚĂ PLACUTĂ TUTUROR!💕
Sursa – Gabriela Trandafirescu
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1