September 27, 2022
News Ticker

Liderul USRPLUS, Marius Calomfirescu! Să arătăm târgoviștenilor că luăm decizii bune pentru ei!

De câteva luni se tot vorbește în spațiul public despre accesul gratuit al copiilor în curțile școlilor în afara programului școlar. Aud că și colegii mei liberali din CL au anunțat ieri într-o conferință de presă că vor veni cu această inițiativă în fața Consiliului Local. Fac precizarea și doresc să le reamintesc tuturor consilierilor locali că acest proiect a fost depus de către mine și Dan Mărgărit, consilieri locali USRPLUS, încă din data de 16 noiembrie anul trecut. Dacă ar exista cu adevărat voință politică acest proiect ar putea fi votat favorabil. Este un proiect necesar, care încurajează mișcarea, activitatea fizică și accesul facil la infrastructura sportivă din apropierea locuințelor.
Propunerea legislativă de modificare a Legii Educației fizice și sportului nr.69/2000, depusă de deputații USRPLUS și votată în Senat și în Camera Deputaților prevede că atât copiii cât și adulții “au acces gratuit în infrastructura sportivă fără a afecta orele de program”.
La nivel local putem vota în CL un regulament adaptat la specificul infrastructurii sportive din Municipiul Târgoviște, astfel încât cât mai mulți dintre cetățeni să beneficieze de aceste resurse sportive.
Dar nu pot să nu mă întreb de ce proiectul nostru nu a fost propus deja spre aprobare. Este bine că se revine asupra subiectului și poate acum este momentul oportun ca proiectul să fie trecut pe ordinea de zi a viitoarei ședințe, să arătăm târgoviștenilor că luăm decizii bune pentru ei.
Marius Calomfirescu – Președinte USRPLUS Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1