July 2, 2022
News Ticker

Primarul Târgoviștei, avertisment dur pentru potențialii investitori de la COS! NU vom permite altceva decât activitate industrială!

Perdea de fum cu iz electoral! Ața a caracterizat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, declarațiile liderilor PNL pentru salvarea COS Târgoviște. N-a venit nicio salvare, ba, din contră, COS a intrat în faliment, iar primarul Târgoviștei a lansat un avertisment dur către cei care vor prelua activele funcționale de la Combinatul de Oțeluri Speciale! NU va fi permisă altă activitate decât cea industrială!
“Referitor la situatia Combinatului de Oțeluiri Speciale din Târgoviște, PNL a găsit țapul ispășitor (nr – USRPLUS)! Nu, fratilor, e premierul vostru, e Guvernul vostru, care a fost sprijinit la moțiunea de cenzură s.a.m.d. Nu mai aruncați în alta parte, că nu este așa! Mi-aduc aminte că situația de la COS Târgoviște a fost speculată în 2 momente electorale fundamentale de către PNL. Pe 26 septembrie, cu o zi înainte de alegerile locale, au venit cu o discuție în Guvern că vor prelua activele funcționale de la COS, și, cu o săptâmană înainte de alegerile parlamentare, când toată conducerea PNL, en fanfare, în Piața Tricolorului din Municipiul Târgoviște, a promis, cu mâna pe inimă, că, în 3 săptămani, vor fi preluate activele funcționale de la COS Târgoviște. Nu s-a mai întâmplat nimic, din păcate, spun din nou, am avut dreptate, eu am spus că este o perdea de fum cu iz electoral, au uitat de această chestiune, COS a intrat în dizolvare și a intrat în faliment, iar dacă hotărârea rămane definitivă marcăm un moment negru pentru Municipiul Târgoviște, dar și pentru metalurgia românească, în general. Următoarea etapă va fi vânzarea la bucată pentru a se realiza creanțele creditorilor și veți vedea că nici măcar Ministerul Finanțelor nu va reuși să-și încaseze creanțele, fără a mai discuta de celelalte categorii de creditori. Potrivit Planului Urbanistic General al Municipiului Târgoviște, acolo este zonă industrială. Cine vrea să se gandească la o alta destinație, ar face bine să ia în calcul și poziția Municipiului Târgoviște! NU vom permite acolo altceva! Acesta este un mesaj pentru cei care pot achiziționa activele funcționale ale COS Târgoviște pentru a face activitate industrială și pentru a realiza locuri de muncă. Aceea este o zonă industrială, niciodată nu voi promova, în fața Consiliului Local, un PUZ care să schimbe, din punct de vedere urbanistic, reglementarea din zona respectivă”, a precizat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Targoviste.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1