February 27, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! Investițiile Consiliului Județean Dâmbovița trebuie tratate cu maxima responsabilitate!

‼️ Investițiile Consiliului Județean #Dâmbovița trebuie tratate, de către toți constructorii, cu maximă responsabilitate!
⚠️ Pentru că lucrările la podul de peste Râul Argeș, la Ungureni, Corbii Mari, sunt suspendate, am convocat executantul la sediul Consiliului Județean Dâmbovița pentru a debloca situația. Înțeleg volumul mare de muncă ce trebuie depus pentru a finaliza reabilitarea acestui pod, însă lucrările trebuie reluate imediat și aduse, cât mai rapid, la stadiul convenit.
✅ Totodată, în urma vizitei de astăzi în județ, pot să vă mai spun că obiectivul „Punere în siguranță pod peste Argeș pe DJ 711A, km 36+904 la Potlogi”, în valoare de aproape 12.555.000 lei, se află în grafic. Până în prezent, au fost făcute lucrări de deviere a cursului de apă, au fost realizați 110 piloni forați și aproximativ 95% din radierul armat al deversorului pe malul stâng. Tot la Potlogi, se află aproape de finalizare lucrările la pragul din zona centrală a albiei.
✅ Podul pe DJ 722 la Mircea Vodă, în lungime de 23,50 m și cu o valoare de peste 1.800.000 lei, a intrat în perioada de prerecepție. Aici, lucrările efectuate au presupus realizarea, în totalitate, a unui obiectiv nou deosebit de important la nivelul județului Dâmbovița și al comunei Sălcioara.
Corneliu Stefan – Președinte Consiliul Județean Dambovita
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1