September 26, 2023
News Ticker

Bărbații pot naște! Europarlamentarii USRPLUS au votat Raportul Matic

Uniunea Europeana deriveaza tot mai periculos spre o dictatura ideologica de extrema stanga, neo-marxista, ultraprogresista, contrara a tot ceea ce reprezinta normalitatea, traditia si moralitatea noastra.

Parlamentul European a adoptat ieri raportul Matic, care prevede că “avortul este un drept fundamental al omului”, și ca bărbații pot naște, iar copiii trebuiesc expuși de la cea mai frageda varsta la educatie sexuala si indoctrinare gender si pro-LGBT agresiva.

Singurii europarlamentari români care au votat pentru au fost, normal, cei de la USR-PLUS. Altii s-au abtinut sau au lipsit de la vot, de teama sa nu fie obligati sa isi exprime si sustina opinia…Iata mai jos, detalii, despre ce contine Raportul si cum au votat reprezentantii Romaniei.

“Parlamentul European a adoptat raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște sau că avortul este un drept fundamental al omului, fiind votat cu o majoritatea covârșitoare. Astfel, documentul de un radicalism feroce a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.

Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USRPLUS.

Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.

S-au abținut Dragoș Pîslaru, Adrian Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu.

Nu au votat: Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Vasile Sigfried Mureșan, Victor Negrescu, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose. Claudiu Manda a fost absent.

Ceilalți europarlamentari au votat împotrivă: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Grapini, Hava, Motreanu, Nistor, Terheș, Tomac, Vincze, Wincler.

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, a explicat ce conține raportul, care se intitulează oficial: „Sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente în UE, în contextul sănătății femeilor”. Printre altele, impunerea educației sexuale în școli, conform normelor OMS, cele care prevăd predarea de informatii privind masturbarea la copiii de gradinita!

Atenție, raportul vorbește de bărbații transgen care nasc, adică persoane care sunt biologic femei, dar pe care această legislație și altele obligă statele să-i recunoască drept bărbați.

„Raportul privește „situația drepturilor sexuale si reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, si este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent. Acest raport propune, printre altele:

  1. Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate in fata dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preotii si pastorii, vor suferi rigorile legii.

2. Impunerea educației sexuale obligatorii in

scoli, ba încă si la cei care nu sunt la scoală, din frageda pruncie. Aceasta educație sexuala va cuprinde ideologia de gen si tot ce e asociat cu aceasta.

  1. Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor si personalului medical, in baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv ca-i încalcă lui conștiința, sa oprească o alta persoana sa se bucure de un drept fundamental (sa facă avort).

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține ca si bărbații pot sa nască copii, motiv pentru care trebuie, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen. (lit. N din raport).

Nu in ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd ca domeniul sănătății este exclusiv de competenta statelor membre.

Așa cum am declarat in plenul Parlamentului European, in urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea si prosperitatea, una care promovează moartea”. “

Noi, cei din Asociatia Neamunit, ne declaram total impotriva unor astfel de masuri aberante, impotriva firii si daunatoare pentru copii si pentru societate. Rusine europarlamentarilor romani care au votat pentru acest raport, dar si lasilor care au lipsit sau s-au abtinut!

Familia, moralitatea si normalitatea sunt fundamentul natiunii, si trebuiesc aparate pana la capat.

Sursa articolului:

https://r3media.ro/parlamentul-european-a-adoptat…/

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1