December 2, 2023
News Ticker

Pr.Ionuț Ghibanu! Premierea elevilor Seminarului Teologic Liceal Sfântul Ioan Gură de Aur Târgoviște!

Astăzi, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, alături de părintele consilier Ionut Ileana, am participat la festivitatea de premiere a elevilor de la Seminarul Teologic Liceal Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște.

Aceasta este o școală teologică, vocațională ce are ca obiectiv principal, în primul rând, promovarea valorilor Evangheliei lui Hristos și educația elevilor în spiritul valorilor creștine, pentru a putea fi viitorii misionari ai credinței noastre strămoșești în lumea de mâine.

Încheierea acestui an școlar este și un moment de bilanț, dar și de apreciere a tuturor eforturilor depuse întru aprofundarea cunoașterii și întru formarea tinerelor generații, acum, când putem spune cu tărie că am înfruntat împreună una din cele mai mari încercări ale timpului nostru, iar Biserica noastră a dat mărturie de solidaritate, de comuniune și de filantropie, promovând ajutorarea celor care se confruntă cu deosebite probleme.

Am constatat cu bucurie că profesorii, elevii și părinții, cu toții au înțeles urgența vremurilor noastre și au făcut totul pentru ca activitatea educațională să se desfășoare în cele mai bune condiții, lucru pentru care am transmis mesajul de felicitare și binecuvântare al Înaltpreasfinţiei Sale!

Rog pe Bunul Dumnezeu, „Pãrintele ştiinţei şi al înţelepciunii”, să-i ocrotească pe toți, dăruindu-le sănătate și bucurie în întreaga activitate educaţională și de formare moral spirituală!

Pr.Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1