Liderul PER, Ciprian Baicoianu! PSM, capusa a Municipiului Moreni!


Imi cer scuze, Moreni!
Ieri am avut sedinta ordinara de luna aceasta.
Consider ca am facut un prim pas in stoparea cheltuirii banului public nejustificat, dar am sustinut si o cauza pe care nu o agreez.
1. O sa declansam procedura de selectie a membrilor consiliului de administratie al societatii intr-un mod transparent, introducand consilieri alesi in comisiile de selectie si de contestatii (primul proiect de pe ordinea de zi).
2. Am depus spre avizare un proiect de hotarare pentru transparentizarea cheltuirii banului public, cu publicarea contractelor, facturilor si ordinelor de plata (la sfarsitul sedintei).
3. Am votat organigrama dupa care va functiona administratia locala, fara sa putem elimina cel putin postul de administrator public (o sa revin cu detalii). Din acest motiv imi cer scuze, dar am “ales raul cel mai mic”.
Multi spun ca nu avem experienta politica si ca suntem prosti, dar vreau sa stiti ca avem de invatat legislatie foarte multa astfel incat sa poti avea argumente clare asupra “insistentelor” pe care le face primarul municipiului. Prin puterea pe care i-am oferit-o (cei ce l-au ales) este capabil sa contrazica inclusiv personalul juridic al Primariei. Este Dumnezeul orasului, sau asa se crede.
O sa facem tot ce putem astfel incat aceasta capusa a municipiului Moreni, pe nume PSM, sa-si desfasoare activitatea pentru care a fost infiintata, legal, transparent si cu simt de raspundere.
Cand spun legal, spun prin prisma faptului ca are delegate o serie de activitati de catre Primarie dar nu are domeniile de activitate active la Registrul Comertului. Asa isi desfasoara activitatea, tacit!
O sa revin cu noi detalii, asa cum o fac de fiecare data.
Le multumesc colegilor care ne-au sustinut si care sper sa o faca in continuare.
PS: va invit sa urmariti inceputul si sfarsitul sedintei, sunt punctele cheie.
Ciprian Baicoianu – consilier local municipal PER Moreni
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1