February 28, 2024
News Ticker

Poliția și Garda de Mediu, raid la Conțesti, Dâmbovița! Află bilanțul intervenției!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, au organizat o acțiune, în localitatea Contești, județul Dâmbovița, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale privind colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz și a legislației privind colectarea deșeurilor feroase sau neferoase.

La acțiune au participat 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, alături de  20 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Comisariatului General, al comisariatelor județene Dâmbovița și Argeș și al Comisariatului Municipiului București.

În cursul zilei, au fost efectuate verificări la 13 societăți comerciale, precum și la mai multe persoane fizice care desfășoară activități de colectare a deșeurilor reciclabile.

Urmare a acestor controale, Garda Națională de Mediu a aplicat 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 35.500 lei, unor persoane fizice, pentru lipsa actelor de reglementare privind activitatea de colectare a deșeurilor.

Acțiunea va continua până la sfârșitul săptămânii, urmând ca, la finalul verificărilor, să revenim cu noi informații referitoare la acest control.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1