May 29, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! PSD Dâmbovița, pregătit pentru alegerile parțiale!

PSD Dâmbovița este pregătit pentru alegerile parțiale care se vor desfășura luna viitoare în comunele Cojasca și Braniștea. Acest lucru l-am spus și astăzi, în conferința de presă desfășurată la sediul organizației județene, la care au participat primarul comunei Cojasca, Gheorghe Victor, dar și candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Braniștea, Alexandru Țachianu. Dacă la Braniștea funcția de primar este vacantă ca urmare a faptului că, anul trecut, fostul primar a fost ales în parlamentul României, la Cojasca alegerile pentru Consiliul Local se vor ține din cauza iresponsabilității membrilor PNL. Cei 7 consilieri locali ai PNL nu s-au prezentat la nicio ședință ordinară sau extraordinară pe durata a patru luni calendaristice consecutive, respectiv noiembrie 2020- februarie 2021.

În aceste condiții, comuna Cojasca nu are bugetul aprobat, nu are niciun proiect de investiții votat! Altfel spus, comuna Cojasca este blocată! De ce? Doar pentru orgoliile politice ale PNL.

Sunt convins că indolența liberalilor va fi taxată, mai ales că toate cheltuielile legate de alegerile anticipate vor fi achitate din banii localității, din taxele și impozitele plătite de cetățenii din Cojasca.

Corneliu Ștefan – Președinte CJD și PSD Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1