April 20, 2024
News Ticker

Ioan Marinescu, mesaj emoționant! Cu prețuire, pentru VOI TOȚI!

Ioan Marinescu – fostul Prefect al Județului Dâmbovița, ex lider PSD și apropiat al fostului premier Victor Ponta, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Ioan Marinescu mărturisește va lua o pauză cu intervențiile și comentariile, motivat de intervențiile medicale la care a fost supus.

BUN GASIT TUTUROR !

Dragii mei prieteni , doresc sa va aduc la cunoștință faptul ca , începând de astăzi voi lua o pauză in ceea ce privește comentariile și intervențiile mele privind politica interna a guvernanților , și în special a celor din aceasta perioada .

Realizez ca aceste puncte de vedere , opinii , propuneri , sunt doar …picături de apa…intr-un ocean !

Constat în același timp , cu mâhnire, ca majoritatea romanilor , sub agresiunea permanentă a manipularii prin media , a harțuirii continue prin masurile luate …uneori dupa ureche sau bunul plac in ceea ce privește “pandemia ” …obosiți , stresați, dezorientați , s-au abandonat , s-au “predat ” , pur și simplu ( sper , doar temporar)…in fața vremii , a autorităților !

Pentru o perioadă , extrem de importanta pentru VIAȚA mea , este imperios necesar sa-mi asigur liniștea , atmosfera și starea care sa-mi permită sa merg mai departe !

Cu pretuire , pentru VOI TOTI , ma voi limita la alt gen de postări și comunicări pe FB , pentru ca aveți un rol extrem de important în ceea ce ma privește ! Deci , voi fi prezent , aproape zilnic dar cu …altceva !

VA MULTUMESC !

VA PRETUIESC !

VA RESPECT !”, a mărturisit Ioan Marinescu. Riposta pe Net îi urează multa sănătate și liniște sufletească!

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1