September 30, 2023
News Ticker

Ordinul Arhitecților din România! Expoziție cu proiecte de arhitectură în Piața Tricolorului Târgoviște!

Filiala Muntenia Vest a Ordinului Arhitecților din România vă invită sâmbătă, 15 mai 2021,  pe platoul Prefecturii Dâmbovița, începând cu ora 11.00 la vernisajul expoziției în aer liber cu proiectele de arhitectură selecționate în Anuala OM (Oltenia-Muntenia) – 2020.

Manifestările, ce vor avea loc în prezența autorităților județene și locale, dar și a arhitecților, scriitorilor și oamenilor de cultură locali, sunt subsumate aniversării a 20 de ani de existență a Ordinului Arhitecților din România.

În cadrul Anualei OM – 2020 sunt prezentate proiectele cele mai reușite ale arhitecților din Filialele Prahova, Argeș, Oltenia și Muntenia Vest, gazda acestei expoziții itinerante, prin capitalele respective de județ.

Cu prilejul evenimentului anunțat vor fi acordate diplome de participare, premiile Președinților de filiale și premiul Opera Omnia pe anul 2020. Totodată, va fi făcută o retrospectivă a activităților Ordinului Arhitecților, precum și direcțiile de acțiune în viitor.

În final, vor fi prezentate Ghidurile de Arhitectură pentru zonele de Nord și de Sud ale județului Dâmbovița, elaborate de către Grupul Rural al OAR, precum și suplimentul Revistei Litere cu tema „Litere și Arhitectură” inclus în seria de acțiuni aniversare, organizate de Filiala OAR Muntenia Vest, ce vor continua pe tot parcursul anului.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1