September 26, 2022
News Ticker

50 de copii! Îmbracă Un Copil de Paști în Haine Noi, proiect al Arhiepiscopiei Târgoviștei!

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon – Arhiepiscopul Târgoviștei și sub atenta coordonare a Pc. Pr. Dr. Ionuț Adrian Ghibanu – Președintele Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină, în perioada 12-29 aprilie a.c., am derulat proiectul Îmbracă un copil de Paști în haine noi.

Lansat pe pagina oficială de internet www.casacrestina.ro și pe pagina oficială de Facebook Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină, proiectul și-a propus să aducă o bucurie în pragul Sărbătorilor Pascale pentru copiii dezavantajați, proveniți de pe tot teritoriul județului Dâmbovița. Copiii au fost selectați în urma unor anchete sociale efectuate de asistenții sociali de la cele 5 protoierii ale Eparhiei, sub coordonarea d-rei Asistent social Cătălina Bobu.

În urma a 4 etape succesive promovate pe internet am reușit să bucurăm 50 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 17 ani, cu sprijinul a 41 de donatori individuali. Mulți dintre donatori au mers împreună cu copiii la cumpărături, alții au donat pachete cu haine care au fost trimise copiilor prin intermediul Asociației, alții au donat sume de bani în contul Asociației sau fizic, cu chitanță, iar personalul Asociației s-a ocupat de cumpărături și livrare. Am avut donatori în majoritate din județul Dâmbovița, dar ne-au fost alături și alte persoane din țară, sau chiar din Diaspora.

Ne-am bucurat că pe parcursul a 3 săptămâni binecuvântate de Dumnezeu am reușit să aducem laolaltă ființe gingașe care aveau nevoie de un zâmbet și oameni cu suflet nobil, care au înțeles că dăruind vei dobândi, iar noi nu am fost altceva decât mijlocitori pentru ofaptă bună înaintea Sărbătorii Pascale.

Pe această cale conducerea executivă a Asociației mulțumește tuturor celor care ne-au sprijinit în acest proiect în mod direct, prin implicare și donații, sau în mod indirect, prin rugăciune și gândurile bune sau mesajele adresate și dorim tuturor și fiecăruia în parte Sărbători binecuvântate!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1