June 13, 2024
News Ticker

Consilierii USR PLUS Târgoviște! Ne exprimăm regretul pentru interpretarea greșită!


Ne exprimăm regretul pentru interpretarea, greșită, pe care o dă în presa locală părintele Ionuț Ghibanu amendamentului propus de consilierul USR PLUS, Dan Mărgărit, la bugetul local.

În rezumat, bugetul Târgoviștei în 2021 este unul de austeritate, care nu poate acoperi nici măcar salariile angajaților primăriei pentru tot anul, lucru recunoscut public chiar de primarul municipiului.

La capitolul angajamente bugetare (împrumut) a fost solicitat 1 milion lei, noi, pentru începerea lucrărilor, pe terenul de 5,5 hectare, donat anul trecut de Primăria Târgoviște către Arhiepiscopie.

Pe acest teren arhiepiscopia s-a angajat să construiască un cimitir nou, modern în valoare de circa 3 milioane de euro.

Susținem acest proiect dar, dată fiind situația dificilă în care se află finanțele primăriei, am propus ca acest credit să fie amânat pentru anul viitor.

Venim cu o nouă soluție pentru ca acest proiect să poată fi realizat cât mai repede fără a îndatora din nou finanțele orașului:

Propunem Arhiepiscopiei să deschidă o colectă publică și vânzarea în avans a 10.000 de locuri de veci, din cele 15.000 proiectate, cetățenilor interesați, iar banii strânși vor fi suficienți pentru finalizarea acestei investiții atât de necesare pentru municipiu.

De ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îl asigurăm pe părintele Ghibanu de tot respectul nostru, dar și de sprijin în acțiunile pe care le întreprinde pentru binele tuturor târgoviștenilor.

 

P.S. Cât despre jurământul cu mâna pe Biblie, vă rugăm să revedeți înregistrarea ședinței festive de constituire a CLM Târgoviște.

Cu respect,

Dan Mărgărit

Marius Calomfirescu

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1