August 16, 2022
News Ticker

AJF Dâmbovița! Gabriel Ionuț Catană – coordonator IT al activității instituției!

🤝 Bine ai venit alături de noi, Gabriel Ionut Catana!

⚽💻 Gabriel Ionuț Catană (36 de ani) este alegerea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, validată în Comitetul Executiv, pentru a coordona activitatea IT la nivelul instituției. Absolvent al Universității Valahia din Târgoviște, specializarea Inginerie Economică, unde a finalizat și cursurile de master în Managementul organizației, Gabi Catană activează în prezent ca web developer (programator).
⚽⛳️ Oamenii din fenomenul fotbalistic îl cunosc ca arbitru, unde și-a făcut debutul încă din 2002, pentru ca în anul 2007 să promoveze în lotul Liga 3. Patru ani mai târziu a făcut trecerea către lotul Liga 2, acolo unde activează și în prezent, acumulând un total de peste 1.500 de meciuri arbitrate, în cei 20 de ani de activitate. Pe lângă fotbal, printre pasiunile sale se mai regăsesc drumețiile montane, ciclismul și domeniul IT.

🎙 „Rolul de Coordonator IT, în cadrul AJF Dâmbovița, cred că mi se potrivește, deoarece eu lucrez în acest domeniu și am cunoștințele necesare pentru a coordona întreaga activitate la nivelul asociației. Consider că e nevoie de digitalizarea activității, atât în cadrul AJF Dâmbovița, cât și la CJA Dâmbovița, de actualizarea bazei de date (jucători, arbitri, observatori), de actualizarea informațiilor de pe site-ul instituției, lucruri începute de noua conducere. De asemenea, sper să aderăm cât mai repede la aplicația Football Connect. În acest mod, vor dispărea dublele, triplele legitimări, și vom aveam un fotbal mai curat”
🎙 „Mă bucur că, în sfârșit, lucrurile au intrat în normalitate la AJF Dâmbovița, pentru că eram mult în urmă. Era nevoie la conducerea asociației de un manager bun, de oameni noi, bine pregătiți și intenționați, care să pună umărul la dezvoltarea cât mai rapidă a asociației, precum și la credibilizarea acesteia. Nu vreau să vorbesc despre trecut, însă au fost multe lucruri care trebuiau schimbate, actualizate. Eu consider că suntem pe drumul cel bun”
✌ Mult succes!

Sursa- AJF Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1