May 28, 2024
News Ticker

Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Întâlniri la Ministerul Investițiilor și al Transporturilor!

Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul #Dâmbovița. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene. Alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului.
A doua parte a zilei, întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Alături de administratorul public al judetului Dâmbovița, Cristian Avanu, directorul Direcție Tehnice, Vasile Dinu, și consilierul județean Ionuț Săvoiu, am depus documentația Inelului 2 de Centură al municipiului #Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să transmitem și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor #Pucioasa și #Fieni.
🤝O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia.
Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1