June 13, 2024
News Ticker

Reloaded! Dâmbovițeanul Ionel Petre, ales Vicepreședinte ALDE la Congresul partidului!


Dâmbovițeanul Ionel Petre, fost Președinte ALDE la nivel județean, ex – Subsecretar de Stat la Ministerul Mediului, ex – vicepreședintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a fost ales în funcția de Vicepreședinte ALDE la nivel național, la Congresul partidului, care s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute.

România, mai mult ca oricând are nevoie de stabilitate în plan social, economic și politic.

România are nevoie de proiecte sustenabile care să ofere o perspectivă realistă asupra viitorului.

De la politică și politicieni oamenii așteaptă o evaluare a trecutului, o recunoaștere și asumare a greșelilor și o primenire.

Asta nu înseamnă a renunța la trecut sau a te dezice de cei care te-au condus până aici, ci a lua ce e bun din trecut, a învăța lecția greșelilor și, cu siguranță, a face ca ce au reușit înaintașii să crească, să duci tu mai departe.

Mulțumesc Președintelui Tăriceanu, lui Varujan Vosganian, Noricăi Nicolai si tuturor celor care ne-au fost mentori, unora dintre noi și care au înțeles ca este momentul să predea ștafeta noii generații.

După o perioadă în care, tăcuți, am învățat să ne acceptăm eșecul politic, iată-ne astăzi aici să repornim motoarele revenind în actualitate cu spiritul și imaginea pe care oamenii le așteaptă de la noi.

Poziția de partid politic care nu are reprezentare în Parlament și la guvernare ne creează și oportunități. Ne putem permite să construim, să gândim pe termen lung, să proiectăm o strategie de dezvoltare a partidului care să ne conducă spre o victorie peste 3 ani.

Valorile naționale, demnitatea, bunul simț, empatia trebuie sa rămână elemente definitorii pentru noua generație de oameni politici.

Împreună suntem mai puternici! “, a mărturisit Ionel Petre – Vicepreședinte ALDE.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1