Primarul Târgoviștei! Miercuri se redeschid restaurantele și cafenelele, în limita de 30%?!


Municipiul Târgoviște înregistrează astăzi o rată de incidență COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!

Prin urmare, ținând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmbovița privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-22,00.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Foarte importantă este tendința de scădere constantă a numarului de infectări.

Sănătate!

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviștei

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1