September 27, 2022
News Ticker

Incendiu la o anexă gospodarească din Moțăieni, Dâmbovița! Cauza, coș de fum neprotejat termic!

Prin apel 112, în jurul orei 11.17, pompierii de la Detasamentul Pucioasa au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexa gospodareasca din localitatea Motaieni.

Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apa și spumă și o ambulanta SMURD. Sosiți la locul evenimentului, au constatat ca arde generalizat anexa gospodărească pe o suprafață de cca. 100 mp. Flăcările au afectat o mică parte și din acoperișul unei case din apropriere, dar intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la restul construcției și la o altă casă din vecinătate.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii au identificat o butelie care ardea. Aceasta a fost stinsă și evacuată îmediat din spațiul incendiat. Au ars acoperișul anexei în totalitate, elemente de mobilier, materiale textile și aparate electrocasnice din interiorul construcției.

Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1