May 30, 2023
News Ticker

Nina Sandu, revine?! USR – PLUS vrea capul lui Cornel Crăciun de la șefia CJAS Dâmbovița!

Incredibil ! Nina Sandu, ex – PSD, promovată de către Adrian Țuțuianu, vrea revină la conducerea Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate Dâmbovița, cu sprijinul USR – PLUS! Halucinantă este decizia de desființare a Comisiei de Disciplină din cadrul CJAS Dâmbovița, tocmai pentru a-i face culoar Ninei Sandu pentru revenirea în fruntea CJAS în locul dr. Cornel Crăciun.

Deputatul USR – PLUS de Dâmbovița, Daniel Blaga, a făcut anunțul pe pagina sa de facebook și îi sugerăm adauge la sloganul Fară Hoție !, Cu Multă Prostie !

Unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.

Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs. O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să-și asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.

Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să sprijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă.

PS:

Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html.”, a mărturisit deputatul Daniel Blaga – lider USR PLUS Dâmbovița. Dr. Cornel Crăciun – directorul Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate Dâmbovița, va fi prezent vineri seara, de la ora 18:00, în Studioul TV Online Riposta pe Net Târgoviște! vedeți atunci dezvăluiri incendiare!

This Is The Way!

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1