May 29, 2024
News Ticker

Deputatul PSD, Carmen Holban! Mesaj de Ziua Mondială a Sănătății! Sănătatea nu trebuie neglijată!

Ne aflăm, poate, într-una dintre cele mai dificile perioade pe care un om o poate trăi într-o viață!

Pandemia SARS-cov-2 ne-a dat peste cap viața, proiectele de viitor, modul în care trăim și cum relaționăm cu cei din jurul nostru.

Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, realizăm mai mult ca niciodată cât de mult contează să avem grijă de noi și cât de importanți sunt cei care se ocupă de sănătatea noastră.

Când vorbim de sănătate, toți suntem egali! Principala noastă datorie este aceea de a elimina inechitățile în ceea ce privește accesul la un sistem de sănătate modern și eficient, să garantăm, prin tot ceea ce facem, că oamenii vor găsi în spitalele și clinicile noastre cele mai bune condiții de tratament și investigații medicale.

De Ziua Mondială a Sănătății se cuvine să le mulțumim tuturor celor care se dedică sănătății noastre!

De asemenea, suntem alături de cei care creează oportunități de atragere și angajare de noi cadre medicale. Cel mai recent exemplu este ziua de ieri, când Consiliul Județean Dâmbovița a scos la concurs 22 de posturi pentru medici specialiști, posturi atât de necesare Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște.

Închei prin a vă ura tuturor multă sănătate! Și nu uitați: deși avem tendința să apreciem un lucru doar când îl pierdem, SĂNĂTATEA nu trebuie neglijată.

Deputat Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1