September 26, 2023
News Ticker

Gabriel Boriga, City Manager-ul Târgoviștei! Apel la solidaritate!

Am constatat și eu, cu surprindere, votul negativ dat ieri în plenul consiliului județean referitor la sprijinirea de către CJD a proiectului de Centura al Municipiului Târgoviște cu suma de 9.000.000 RON. Trecând peste faptul că cei ce au refuzat acest vot au făcut-o împotriva TUTUROR cetățenilor municipiului Târgoviște, consider că astfel de acte și decizii ar trebui ceva mai mult și mai bine cântărite înainte de a fi exercitate.

Târgoviștenii și dâmbovițeni v-au trimis în Consiliul Județean pentru a le reprezenta interesele, doamnelor și domnilor consilieri!!! Nu pentru a urma niște decizii de care, apoi, să vă fie rușine toată viata…

Eu încă sper ca la proxima ședință, atunci când proiectul va fi repus pe ordinea de zi, toți consilierii județeni, indiferent de apartenența politică, să voteze în conformitate cu interesele celor care i-au ales și nu a celor care încearcă să-și facă un titlu de glorie prin “datul la gioale” exact celor care fac și lasă lucruri în spatele lor atunci când trec, temporar, prin anumite funcții și demnități publice. Și dacă încă nu le știți interesele, mai mergeți prin teritoriu și întrebați-i ce părere au despre cum arata Centura Târgoviștei și care este gradul lor de satisfacție. În septembrie 2020 știm cu toții ce părere au avut…..

Sa ne revedem cu bine și cu mintea limpede.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1