September 27, 2022
News Ticker

Lt. col. Cristian – Claudiu Florea! Noul Comandant ISU Basarab I Dâmbovița!

ISU Dâmbovița are un nou inspector șef

Ieri, la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul general maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe domnul locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 01.04.2021.

Domnul locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București. Este un ofițer cu experiență care a îndeplinit funcția de Șef Centru Operațional la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov, anterior ocupând funcția de locțiitor comandant de grup de intervenție, la același inspectorat.

În acest moment, gândurile domnului locotenent-colonel FLOREA Cristian-Claudiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin  eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1