April 21, 2024
News Ticker

Caz umanitar! Ajutor pentru Ionuț, tânăr din Produlești, care are nevoie de proteze!

Pentru unii oameni, viața este mai grea decât ne-am imaginat, iar problemele de sănătate ori situația materială pe care le au îi determină să privească viitorul fără speranță.

În fiecare an, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la nivelul inspectoratului a fost identificat câte un caz umanitar pentru care s-a contribuit benevol cu sume de bani sau diferite bunuri.

Este și cazul lui Andrei Viorel Ionuț, un tânăr de 35 de ani, din satul Broșteni, comuna Produlești, județul Dâmbovița. Boala de care suferă este atât de gravă încât pentru a rămâne în viață a trebuit să i se amputeze ambele picioare. Rămas infirm, acesta locuiește în casa părintească și este îngrijit zi de zi de mama și de tatăl său, oameni simpli, în vârstă și bolnavi la rândul lor.

Jandarmii dâmbovițeni i-au cunoscut povestea și acum, cu ocazia celebrării Zilei Armei, au decis să îl ajute să-și îndeplinească visul, acela de a se ridica din scaunul cu rotile și de a avea o viață cât mai aproape de normalitate.

Pentru aceasta, are nevoie în continuare de tratament, dar și de proteze, care sunt costisitoare, iar singura sa șansă în acest moment este un apel adresat oamenilor care îi pot înțelege suferința și care, din puținul lor, doresc să îi dea o mână de ajutor.

Astfel, jandarmii dâmbovițeni au pus mână de la mână și au contribuit cu sume de bani, oferite benevol pentru această campanie umanitară, care va continua și în perioada Sărbătorilor Pascale.

Prin gestul lor jandarmii doresc să sensibilizeze și alți oameni care ar putea  să-l ajute pe Ionuț, orice sumă de bani fiindu-i de un real ajutor.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1