December 4, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița, alături de polițiști locali, reprezentanți de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă Dâmbovița, au organizat in sistem integrat, noi acțiuni în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 239 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 2.316 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor, măsurilor de protecție sanitară și a măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 103 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 156 de mijloace de transport, din care 60 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 14.500 de lei.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1