April 14, 2024
News Ticker

Peste 30 de tineri! Majorat în aer liber, oprit de Jandarmeria Dâmbovița în Centrul Târgoviștei!

Peste 30 de tineri care sărbătoreau un majorat au fost depistați de jandarmi, aseară, 25 martie, în spatele unor blocuri din zona centrală a municipiului Târgoviște.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, au fost sancționați contravențional cu avertismente scrise și o amendă în valoare de 250 lei pentru nerespectarea normelor de protecție sanitară conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Acțiunile jandarmilor pentru protejarea populației împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat și zielele acestea cu verificări efectuate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în piețe, parcuri și alte zone aglomerate.

Acestea vor fi intensificate și în perioada următoare, iar scopul lor este de a explica oamenilor importanța și necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1