May 28, 2024
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Meci de verificare cu Astra Giurgiu, la Buftea!

Chindia Târgoviște va susține un meci de verificare cu Astra Giurgiu sâmbătă, 27 Martie, la Buftea, profitând de pauza competițională generată de meciurile oficiale ale echipelor naționale. Chindia Târgoviște ocupă locul 7 în clasament după 28 de etape, acumulând 36 de puncte, cu 9 victorii, 9 egaluri și 10 eșecuri, 22 de goluri marcate și 23 încasate, în lupta pentru calificarea în playoff cu FC Botoșani, FC Argeș, Astra Giurgiu și UTA Arad.

În sezonul regular, Chindia Târgoviște mai are de înfruntat echipele FC Voluntari (5 Aprilie, ora 17:30, la Buzău) și FC Argeș în deplasare.

De remarcat 3 dintre elevii antrenorului Emil Săndoi au fost convocați la echipele naționale. Marian Aioani și Marco Dulca la Naționala U21 a României, care va juca la Budapesta pentru EURO 21 în Grupa A, cu Ungaria, Germania și Olanda, în perioada 24 – 30 Martie, și Vadim Rață, la Naționala de Seniori a Republicii Moldova, care va înfruntă Insulele Feroe, Danemarca și Israel în preliminariile Campionatului Mondial 2022, din Qatar.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1