August 16, 2022
News Ticker

Deschis de Diana Șoșoacă! Dosarul morții actorului Bogdan Stanoevici, clasat de magistrați!

Dosarul morții ”suspecte” a actorului Bogdan Stanoevici, deschis la cererea senatorului Diana Șoșoacă, a fost clasat de magistrații de la Parchetul Tribunalului București, pe motiv că ”nu există suspiciuni”.

Parchetul a închis dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici

Parchetul Tribunalului București a clasat dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, motivația fiind aceea că nu există suspiciuni.

Plângerea a fost făcută de parlamentarul Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General.

Au fost analizate toate actele medicale

Cauza a fost declinată la Parchetul Capitalei. Procurorul de caz a decis că nu sunt suspiciuni, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care actor le-a avut.

Diana Șoșoacă spunea că Stanoevici a fost omorât: „Nu ne puteți omorî pe toți. Bogdan nu a murit de Covid!”

Senatoarea Diana Șoșoacă spunea, după moartea actorului Bogdan Stanoevici, într-o postare distribuită pe pagina sa de Facebook, că actorul nu a murit din cauza coronavirusului și că ar fi rugat-o să „lupte până la capăt”. „Nu ne puteți omorî pe toți”, afirma aceasta.

”Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID!

Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, spunea Diana Șoșoacă.

Contrazisă de familia actorului

Imediat după ce a făcut aceste afirmații, Diana Șoșoacă a fost contrazisă chiar de către apropiații actorului și de către medici, care spuneau că infecția de la stomac a fost vindecată, dar fatale i-au fost complicațiile pulmonare provocate de COVID-19, conform celor de la Gândul.ro.

Sursa-bugetul.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1