April 12, 2024
News Ticker

Lupte Libere – CS Târgoviște! Elevii antrenorului Cornel Cornea, încrezători în calificare la finala CN și Cupa României!

Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește în perioada 11-14 martie Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național – cadeți și Cupa României de lupte feminine, lupte libere și greco-romane pentru seniori.

Clubul Sportiv Târgoviște este reprezentat la această competiție de 10 sportivi, care și-au propus să obțină calificarea la turneul final al Campionatului Național. Antrenorul clubului nostru, Cornel Cornea, este încrezător că elevii săi vor obține numeroase calificări în concursurile finale care vor urma.

Ședința tehnică a turneului de la Târgoviște  a avut loc joi după-amiază, iar aceasta a fost prezidată de Marian Berbec (Director Tehnic FRL), Onciu Petre (Antrenor Federal), Georgiana Filip (Membru Birou Federal), Cornea Cornel (Antrenor CS Târgoviște) și Marius Olaru (Arbitru cat.1s).

Organizatorul competiției este Federația Română de Lupte, iar parteneri sunt Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița.

Sursa- cstargoviste.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1