December 4, 2023
News Ticker

Liga 1, Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu! Daniel Celea: Suntem încrezători că vom obține toate punctele!

Echipa noastră va întâlni Astra Giurgiu duminică, la Buzău (ora 18.00), într-un joc din etapa a 27-a a Ligii I. Roș-albaștrii vin după două victorii consecutive cu același scor, 1-0, cu Universitatea Craiova și Sepsi OSK. Într-un interviu acordat site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal, lpf.ro, Daniel Celea a vorbit despre meciul de duminică, dar și despre debutul său la Chindia și primii pași în fotbal. Materialul, mai jos:

Când ai început fotbalul și unde?

Am început la Craiova, la Clubul Sportiv Școlar, la 11 ani. La 18 ani evoluam în Liga a 3-a, la CSO Filiași. Am mers, apoi, la Sporting Roșiori. Până să ajung la Chindia Târgoviște, în România am mai jucat la Pandurii, UTA, CS Mioveni și Sepsi.

Cum a fost experiența din Polonia, de la Lodz, unde ai fost legitimat în vara anului trecut?

Să știți că a fost o perioadă grea pentru mine, pentru că nu prea am jucat. Însă trebuie să iau părțile bune din această experiență. Au fost niște chestii mentale, am simțit că am plecat de acolo întărit psihic.

Ce ai găsit la Târgoviște, cum te-au primit colegii?

Am găsit un colectiv bun și închegat. Atmosfera era un pic încordată, când am venit eu, pe fondul unei serii în care echipa nu câștigase de câteva etape. Au venit aceste victorii foarte importante pentru noi (n.n. 1-0 cu Universitatea Craiova și tot 1-0 cu Sepsi) și s-a rezolvat tot.

Ai jucat titular în ambele partide de campionat, plus în meciul de Cupă cu Craiova, pierdut la limită, la Buzău. Cum ți s-au părut aceste jocuri, mai ales că după victoria de la Sfântu Gheorghe ai fost nominalizat în Echipa etapei a 26-a?

Au fost meciuri grele, dar mă bucur că ne-am descurcat foarte bine în campionat și am obținut maximum de puncte din confruntările cu Craiova și Sepsi, echipe puternice ale Ligii I. Despre nominalizarea între cei mai buni jucători ai etapei a 26-a, mă onorează și contează mult pentru mine. Ne-am achitat cu toții bine de sarcini în defensivă, iar asta s-a văzut pe tabela de marcaj: două victorii fără gol primit. Este meritul tuturor băieților.

Cum vezi meciul cu Astra Giurgiu, formație în fața căreia noua ta echipă nu a pierdut vreun joc de la revenirea în Liga I? (n.n. victorii cu 1-0 și 2-1 în stagiunea 2019-2020 și 0-0 în turul actualului sezon)

Va fi un joc la fel de dificil precum ultimele disputate, dar venim cu un moral bun și suntem încrezători că vom obține toate punctele, chiar dacă Astra vine după trei victorii în ultimele patru jocuri. Vă spun sincer, obiectivul vestiarului este calificarea în play-off-ul Ligii I. Repet, al vestiarului! Asta ne-am propus noi, jucătorii, și vom face tot ce putem pentru a reuși acest lucru!

Sursa- afcchindiatargoviste.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1