May 22, 2024
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan! Despre Cîțu și seninătatea iresponsabilă cu care vorbește!

O chestiune de (i)responsabilitate!

De ieri, citim continuu știri despre vaccinarea cu serul AstraZeneca și suspiciunile care au apărut referitor la o serie de cazuri cu complicații. Nu intru în detalii, nu sunt specialist și nu-mi place să vorbesc în dreptul altora care se pricep.

Dar pot să vorbesc despre chestiuni principiale, cum ar fi comunicarea execrabilă din partea Guvernului și a reprezentanților săi (inclusiv cei din teritoriu, cum sunt prefecții). România a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca din lotul suspectat, iar noi ne uităm în gura unui oarecare Gheorghiță, depășit total de rolul de coordonator al campaniei naționale de vaccinare. Există îngrijorări justificate? Există temeri firești? Există semne de întrebare? Nu era normal ca prefectul PNL al județului Dâmbovița să comunice pe subiect? Cât să mai suportăm incompetența asta aberantă, care ne costă sănătate și bani?

Dacă te uiți la dl Cîțu și seninătatea iresponsabilă cu care vorbește (despre orice), te enervezi instantaneu. Efectiv, nu ai unde să găsești, în tot guvernul, o voce limpede în situații complicate.

Postarea asta nu este deloc una care să descurajeze vaccinarea. Deloc. Este doar despre a comunica direct și sincer adevărul, fără senzația că cineva (mai ales Guvernul) ascunde ceva. Când această senzație devine tot mai prezentă în rândul oamenilor, atunci se instaurează neîncrederea, frica, isteria.

Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca.

 

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1