Jandarmeria Dâmbovița! Măsuri de Ordine Publică la Turneul de Calificare la Lupte Libere Feminine la Sala Sporturilor din Târgoviște!


Jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării Turneului de calificare – Cupa României/ Finala CNI Seniori, lupte, care se va desfășura în perioada 12-14 martie a.c., la Sala Sporturilor din municipiul Târgoviște, cu participarea cluburilor de profil din toată țara, după cum urmează:

– vineri și sâmbătă, 12-13 martie a.c., în intervalele orare 09:30-12:30 și 17:00-20:00;

– duminică, 14 martie a.c., în intervalul orar 09:30-14:30.

 

Stilurile competiționale sunt lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere, la categoria de vârstă: seniori.

 

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a turneului pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestuia, chiar dacă se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei de COVID-19.

Adresăm organizatorilor și delegațiilor cluburilor sportive următoarele recomandări preventive:

  • să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
  • să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;
  • să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul autorităților, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1