February 22, 2024
News Ticker

Vicepreședintele PSD, Ionuț Săvoiu! Tir de ironii crunte la adresa liderilor USR – PLUS!

Liderul PSD, Ionuț Săvoiu – Vicepreședinte PSD Dâmbovița, Președinte Interimar PSD Titu, Consilier județean, fost administrator public al Județului Dâmbovița și ex-deputat PSD, a lansat un tir de ironii crunte la adresa parlamentarilor USR – PLUS Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga și senatorul Dragoș Popescu, dar și asupra proaspătului subprefect, Marinela Manea, chiar în timpul conferinței de presă organizată la sediul Alianței lui Dan Barna și Dacian Ciolos.

Accidentele sunt pentru că drumul este nemodernizat / De ce nu lasă proiectul să meargă înainte așa cum e în buget și cu aprobările luate și, în paralel, să facă un alt proiect de ocolire, așa cum a promis Consiliul Județean Dâmbovița? / Proiectul DN71 a fost analizat 10 ani / Accidentele se întâmplă pentru că drumul nu are capacitate de transport / IT – iștii să se ocupe de IT (cu referire directă la deputatul Daniel Blaga și Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă !) / Siguranța circulației / Diletanții să plece acasă / Blaga bate câmpii“, sunt doar câteva dintre comentariile acide ale liderului social – democrat dâmbovițean.

De altfel, au abundat comentariile negative ale dâmbovițenilor la adresa liderilor USR – PLUS, de-a dreptul iresponsabili în ceea ce privește DN71 și COȘ Târgoviște, 2 proiecte vitale pentru dezvoltarea economică a Județului Dâmbovița!

În condițiile în care noul subprefect al Județului NU are absolut nicio treabă cu administrația, cei 2 parlamentari USR – PLUS au fost votați de către dâmbovițeni să le apere interesele, nu să fugă de ei și să-i ignore complet! Că au jurat pe Biblie când le-au fost înmânate mandatele de parlamentari, să apere interesul comunității! Nicidecum să-și bată joc de un Județ întreg!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1