May 28, 2024
News Ticker

Atletism – CS Târgoviște! Ștafeta 4×400 m, locul 5 la Campionatul Național pentru Juniori 1!

Sala de atletism “Ioan Soter”  din București a găzduit vineri și sâmbătă, 26 și 27 februarie, finala Campionatului Național de Atletism pentru juniori 1 (U20). La ediția cu numărul 51 a competiției au luat parte și sportive de la CS Târgoviște.

Atletele antrenate de Desdemona Banu Ionescu au reușit evoluții dătătoare de speranțe pentru viitorul apropiat.

Ștafeta de 4X400 metri a Clubului Sportiv Târgoviște a avut parte de o prestație bună, clasându-se aproape de podium, pe locul 5, după ce acele cronometrului s-au oprit la 3:54.22. La ediția din acest an a Naționalelor de juniori 1, echipa de ștafetă a clubului nostru a fost alcătuită din Andreea Dinu, Andra Oană, Ana–Balache și Denisa Ioana Predică, ultima aflându-se în dublă CS Târgoviște/LPS Câmpulung Muscel.

La individual, în proba de 400 metri, Ana-Maria Balache (60.52) și Andreea Dinu (61.38 – ambele U16) au atins recorduri personale.

De asemenea, Ana Maria Balache a reușit să prindă un loc în finala probei de 60 de metri.

Ținând seama de vârsta fetelor, rezultatele obținute la Campionatul Național pentru juniori 1 au fost unele bune. Ne-am clasat aproape de podium la ștafetă, iar în probele individuale Ana-Maria și Andreea au realizat Personal Best la 400 metri. Un alt rezultat bun este și calificarea în finala de 60 de metri a Anei Balache. Sunt rezultate care ne oferă mari speranțe pentru concursurile viitoare”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenoare în cadrul secției de atletism a clubului nostru.

Următoarele competiții la care vor lua parte atleții Clubului Sportiv Târgoviște sunt Campionatele Naționale pentru juniori 2 și 3, găzduite de orașele București și Bacău.

Sursa- cstargoviste.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1