May 29, 2024
News Ticker

USR Dâmbovița! Secretarul de Stat Daniela Nicolescu, întâlnire cu sindicaliștii COS Târgoviște!

Întâlnirea secretarului de Stat Daniela Nicolescu cu reprezentanții salariaților COS Târgoviște

Secretarul de Stat Daniela Nicolescu a discutat la sediul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, și cu reprezentanții salariaților COS Târgoviște, despre situația acestei companii.

Secretarul de stat a informat reprezentanții sindicali că s-au analizat toate variantele pentru deblocarea situației activelor funcționale ale COS Târgoviște, iar o decizie politică în acest sens va fi luată în cel mai scurt timp.

Având în vedere salvarea locurilor de muncă și utilizarea pe scară largă a produselor obținute în cadrul COS Târgoviște, specialiștii din cadrul ministerului au identificat măsuri legislative, astfel încât statul român să poată prelua activul funcțional de la COS Târgoviște. Decizia finală cu privire la modul în care va fi rezolvata problema Combinatului de Oțeluri Speciale, va fi luată la nivel de coaliție, o discuție în acest sens urmând să aibă loc în cel mai scurt timp între Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, Ministrul Energiei, Virgil Popescu și Premierul Florin Cîțu.” , a spus secretarul de stat Daniela Nicolescu.

Ministerul Economiei ia în calcul și vânzarea prin licitație a activului către un investitor privat.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1