January 27, 2022
News Ticker

PRO România Dâmbovița! Florina Mureșan, Președintele Ligii Aleșilor Locali!

Așa cum am anunțat, de altfel, Consilierul Județean Florina Mureșan, avocat în Baroul Dâmbovița, a fost ales Președintele Ligii Aleșilor Locali PRO România Dâmbovița, urmare a votului exprimat de către cei 116 de aleși locali, eveniment politic care s-a desfășurat la Restaurantul NOVA 1 din Municipiul Târgoviște, prezidat de către Adrian Țuțuianu.

Gheorghiță Matei, Răzvan Banarru și Cosmin Bozieru au fost aleși PrimVicepreședinti, iar Răzvan Bejan, Vlad Coman, Cristian Valu, Flroin Catană, Veronica Călin , Gelu Herghea și Marius Buzescu – Vicepreședinți.

Eveniment important astăzi pentru PRO ROMÂNIA Dâmbovița: constituirea Ligii Aleșilor Locali, o structură esențială pentru partid, pentru exercitarea deplină a mandatelor de aleși locali în interesul comunităților.
👏Îi felicit pe toți cei care au candidat și au fost aleși, începând cu Florina Mureșan – președinte și continuând cu cei 3 prim-vicepreședinți, secretarul executiv, cei 7 vicepreședinți și 7 membri. Va trebui să dăm substanță mandatelor de aleși locali și asta va fi una dintre prioritățile Ligii. Așa cum PRO ROMÂNIA este o voce puternică în Consiliul Județean, așa va trebui să fim în toate localitățile în care avem primari, viceprimari, consilieri locali. Șansa noastră este să ne croim, ca și până acum, drumul, fără să devenim anexa nimănui.
Componența Ligii Aleșilor Locali PRO ROMÂNIA Dâmbovița, în urma votului secret de astăzi:
📌Președinte: Florina Mureșan
📌Prim-vicepreședinți:
Cosmin Bozieru
Răzvan Bănaru
Matei Gheorghiță
📌Secretar executiv: Gheorghe Voican
📌Vicepreședinți:
Răzvan Bejan
Vlad Coman
Cristian Vălu
Veronica Călin
Florin Catană
Marius Herghea
Marius Buzescu
📌Membri:
Relu Drăgușin
Cătălin Neculăescu
Viorel Drăgoescu
Gheorghe Popescu
Maria Ioniță
Robert Dumitru
Dan Ionescu”a mărturisit Adrian Țutțianu – Președinte PRO Romania Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1