May 29, 2024
News Ticker

Investiție de peste 20 milioane lei! Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Târgoviște se modernizează!

 

Finanțare europeană și pentru proiectul cu titlul “ÎMBUNATATIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE PRIN EXTINDEREA, REABILITAREA, MODERNIZAREA ȘI ECHIPAREA ȘCOLII GIMNAZIALE „TUDOR VLADIMIRESCU” DIN TÂRGOVIȘTE, JUD. DÂMBOVIȚA”!

După finalizarea proiectului de modernizare, dotare și extindere a școlii “Mihai Viteazul”, a investițiilor care au vizat Gradinițele nr. 13 și 15, Creșele nr. 8 și 14, sala de sport de la Clubul Sportiv Școlar, baza sportivă de la Colegiul Național ” Constantin Carabella” și alături de lucrările substanțiale de modernizare și extindere care se derulează la școala “Matei Basarab” sau la Grădinița ” Rază de Soare”, iată ca și Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” va face obiectul unei ample investiții.

Astfel, în cadrul unui proiect in valoare de 20.656.566,55 lei (inclusiv TVA), se dorește realizarea urmatoarelor intervenții:

– REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Instalarea unui sistem de supraveghere video; Instalarea unui sistem de comunicare audio;).

– REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

– SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV (în prelungirea clădirii școlii, se va construi un imobil format din două corpuri dreptunghiulare – corpul sălii de festivități, avand 610 locuri și corpul administrativ);

– AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (amenajarea a două terenuri de baschet; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip; teren de badminton, amenajare peisagistică.

Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare, dotări sală de festivități.

Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”, vor debuta luna viitoare, iar durata de execuție este de cel mult 24 de luni.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1