April 12, 2024
News Ticker

Deputatul PNL, Liviu Balint, declarație șoc! Voi vota TOATE amendamentele PSD Dâmbovița!

Deputatul PNL de Dâmbovița, Liviu Balint, originar din Sălaj, surprinde plăcut opinia publică dâmbovițeană cu o declarație șoc privind amendamentele depuse de PSD Dâmbovița la Legea Bugetului de Stat.

Voi vota, la vedere, TOATE amendamentele depuse de PSD Dâmbovița și PSD Sălaj la Legea Bugetului de Stat !”, ne-a mărturisit deputatul PNL de Dâmbovița, Liviu Balint. De altfel, parlamentarul liberal dâmbovițean și-a exprimat public nemulțumirea privind decizia Ministrului Transporturilor, Cătălin Drula (USR – PLUS) de abandonare a proiectului privind modernizarea și lărgirea pe 4 benzi a DN 71, dar și pe marginea lipsei de reacție a Ministrului Economiei, Claudiu Năsui (USR – PLUS) privind salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale de la Târgoviște, declarații făcute în Studioul TV Online Riposta pe Net.

Totodată, potrivit unor surse, deputatul PNL Liviu Balint, a sprijinit foarte mulți primari dâmbovițeni în vederea finalizării unor proiecte vitale pentru dezvoltarea comunităților locale, iar amenadamentele depuse de parlamentarii PSD la Legea Bugetului de Stat, vor beneficia (și) de sprijinul deputatului liberal.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1