October 6, 2022
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Incendiu la Gradinița din Valea Caselor, Comuna Valea Mare!

Astăzi, 16 februarie 2021, în jurul orei 11:30, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați să intervină, în localitatea Valea Caselor (com.Valea Mare), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o grădiniță.

La locul evenimentului, pompierii găeșteni s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au localizat și lichidat rapid incendiul, care s-a manifestat în interiorul grădiniței, la un conductor electric căruia i-a ars izolația (pe aproximativ un metru lungime).

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător ar fi cauza probabilă a producerii incendiului.

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime. Cei 7 copii care se aflau în grădiniță la momentul producerii evenimentului au fost evacuați și au mers acasă.

ATENȚIE la utilizarea instalațiilor electrice!

Pentru siguranța dumneavoastră:

  • Verificați instalaţiile electrice numai cu personal autorizat!
  • NU utilizați instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizați numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
  • NU lăsați mijloacele de încălzire electrice în funcțiune, nesupravegheate!

Cetăţeni, nu uitaţi!

Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.

„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1